RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (2024)

Beleef urenlang speelplezier met deze snelle en krachtige Vortex Thunder Storm 4x4 Monster Truck. Het stoere uiterlijk van de RC Truck 4x4 Thunder Storm lijkt erg veel op grotere RC modellen die je ook op onze site kunt vinden. Stoer en robuust en klaar om mee te racen. En het is niet enkel het uiterlijk dat veel weg heeft van de grotere schaalmodellen. In tegenstelling tot veel andere speelgoed modellen krijg je bij deze truck een 2,4GHz pistoolzender. Door de hoge frequentie van de zender heb je een veel groter bereik, tot wel 80 meter! Daarnaast zorgt deze zender er ook voor dat je veel minder last hebt van andere zenders die storing geven, zo kun je dus overal leuk met je truck rijden zonder je zorgen te maken dat hij het niet goed doet. Nog een groot voordeel van deze auto is de accu, de meeste speelgoed modellen maken gebruik van een standaard accu (NiMH of NiCd), maar de RC Truck 4x4 Thunder Storm heeft een LiPo accu, LiPo accu's kunnen een hogere stroom afgeven waardoor je auto dus ook meer kracht heeft en sneller is en jij dus een stuk meer plezier hebt in het rijden. Door de bijzondere accu kan de Vortex Thunder Storm een snelheid van maar liefst 36 km/u bereiken! Zoals de naam van de RC Truck 4x4 Thunder Storm al aangeeft, heeft de truck vierwielaandrijving. Oftewel, de motor geeft kracht aan alle wielen, zo heb je de meeste grip met je truck waardoor je op elk terrein goed kunt rijden en bochten beter kunt nemen. Deze bijzondere truck kan zowel vooruit als achteruit rijden en natuurlijk kan hij ook sturen en remmen. Alles wat je wilt in een speelgoed RC Truck met een hele hoop mooie extraatjes! Wat ook handig is zijn de vele opties voor deze auto's die je onderaan deze pagina mee kunt bestellen zoals zwaardere accu's voor langere rijtijden tot wel 80 minuten met een 2000mAh accu! Het enige dat je nog nodig hebt om met deze stoere truck aan de slag te gaan zijn 3 AA batterijen voor in de zender en dan kun je er meteen vandoor! De Vortex Thunder Storm 4x4 Monster Truck wordt rijklaar geleverd inclusief 7,4V 1200mAh LiPo accu, lader, Nederlandse handleiding en 1 jaar garantie.

Technische Specificaties

  • Lengte: 26 cm
  • Breedte: 18,5 cm
  • Hoogte: 11 cm
  • Topsnelheid: 36 km/u
  • Zenderbereik: 80 m
  • 4WD (vierwielaandrijving)
  • Functies: Vooruit, achteruit, remmen, sturen
  • Grote off-road banden
  • Krachtige RC340 motor

Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • 2.4GHz pistoolzender
  • 1200mAh 7,4V LiPo accu
  • 0,25 Ampere acculader
  • Nederlandse handleiding
  • 1 jaar garantie
  • Exclusief 3 x AA batterijen voor de handzender

Zeer veel accessoires verkrijgbaar!

Deze Vortex RC auto wordt al zeer compleet geleverd, maar daarnaast kun je hieronder bij de opties ook nog vele extra's mee bestellen zoals zwaardere accu's voor langere rijtijden tot wel 80 minuten met een 2000mAh accu. Ook hebben we snelladers om je accu maar liefst 8x sneller op te laden dan met de standaard lader. Ook zijn er beschermhoezen om je auto te beschermen tegen vocht, zand en modder en hou je je auto als nieuw. Met de LED-verlichting sets kun je je auto helemaal afmaken en met een onboard mini camera maak je fantastische beelden tijdens de rit. Kortom zeer veel mogelijkheden met deze Vortex RC auto!

Verschillen tussen de 2,4GHz en 27MHz zenders

Conventionele en inmiddels verouderde zenders werken veelal op de 27MHz frequentie. Tegenwoordig worden deze zenders steeds vaker vervangen door de nieuwere en betere 2,4GHz zenders. De 4 grote voordelen van deze 2,4GHz zenders ten opzichte van de 27MHz zenders zijn 1) het grotere zendbereik, 2,4GHz zenders hebben een bereik dat al snel 2 x zo groot is en soms wel 300 meter ver reiken. 2) De 2,4GHz zenders hebben minder last van storingen door omgevingsruis en andere bronnen, terwijl 27MHz zenders hier nogal vaak last van hadden, zeker in dicht bewoonde gebieden. 3) 2,4GHz zenders verbruiken over het algemeen minder energie, u hoeft dus minder vaak de batterijen te verwisselen wat op de lange termijn aardig wat kosten kan besparen. 4) Als vierde voordeel is de lange, metalen antenne afwezig en is hier vaak een klein kunststof topje te zien of is zelfs helemaal afwezig. De lange metalen antennes bij de 27MHz modellen zijn vaak kwetsbaar en buigen en breken gemakkelijk. Kortom 4 grote voordelen ten aanzien van de 27MHz zenders!

Maak deze RC Auto waterdicht met de protection cover!

Met de waterdichte beschermhoes bescherm je je rc auto tegen water/sneeuw/modder/zand (te selecteren in de opties hieronder). De beschermhoes sluit de wagen volledig af en beschermd zo tegen het meeste vuil en modder zodat je rc auto schoon blijft, zelfs in de meest extreme situaties! De hoes beschermt de elektronica tegen waterschade en de tandwielen tegen zand om zo slijtage tegen te gaan. Aan de onderzijde is de hoes van extra dik materiaal wat de onderkant van de auto beschermd tegen krassen. De beschermhoes is dmv klittenband bevestigd en kan dus gemakkelijk ook weer verwijderd worden indien gewenst. De Hoes is makkelijk in gebruik en houdt je auto als nieuw! Tip!

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (1)

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (2)

Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Waterdichte RC Draagtas -20%:

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (3)

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (4)

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (9)Lees hier alle (24) reviews en beoordelingen over dit product.

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (10)Schrijf je eigen review over dit product.

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (11)Stel hier per mail je vragen of opmerkingen over dit product.

RC Truck 4x4 Thunder Storm Red - (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6596

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.