Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (2024)

Het is bijna tijd voor de livestream Real Madrid vs Manchester United, waarin twee van Europa's felste voetbalrivalen het tegen elkaar opnemen als onderdeel van de Amerikaanse pre-season tour van de Rode Duivels.

Real Madrid vs Manchester United livestream, datum, tijd, kanalen

De livestream van Real Madrid vs Manchester United vindt plaats op woensdag (26 juli).
Tijd20.30 uur ET / 17.30 uur PT / 1.30 uur BST (27 juli) / 10.30 uur AEST (27 juli)
• ONS.ESPN plus
• VKIN TV
•Kijk overal - probeer hetExpressVPN 100% risicovrij

Real Madrid en Manchester United nemen het op woensdagavond (donderdagochtend vroeg als je in Europa bent) het tegen elkaar op in het NRG Stadium in Houston, Texas, als onderdeel van de Soccer Champions Tour-serie.

Los Blancos voorkwamen ternauwernood een nederlaag in hun pre-season opener tegen het Italiaanse AC Milan. Door een reeks blunders kon de ploeg van Carlo Ancelotti de wedstrijd echter op 2-2 brengen, voordat de winnaar van Vinicius Junior in de 84e minuut de hoop van Milan deed uitbetalen.

De laatste keer dat Real en Man United elkaar ontmoetten in een competitieve wedstrijd was in maart 2013, toen de Spaanse reuzen de Rode Duivels uit de Champions League-ronde van 16 sloegen, maar er is altijd vuurwerk als deze Europese zwaargewichten elkaar ontmoeten op de toonhoogte.

Je wilt geen moment missen van de livestream Real Madrid vs Manchester United, en hieronder laten we je zien hoe je deze van over de hele wereld kunt bekijken.

Bekijk overal Real Madrid vs Manchester United

De livestream van Real Madrid vs Manchester United zal op veel verschillende kanalen over de hele wereld te zien zijn. Maar wat als u niet in uw eigen land bent en het op uw gebruikelijke service wilt bekijken?

Het antwoord is om een ​​VPN of virtueel particulier netwerk te gebruiken. Met een VPN kunt u afstemmen op uw thuisdekking, waar u ook bent. Dit betekent dat u in het buitenland een van debeste VPNdiensten om de wedstrijden live te bekijken alsof u in uw lounge zit.

Onze favoriet op dit moment isExpressVPN, dankzij de combinatie van uitstekende snelheid, geweldige klantenservice en uitstekende apparaatondersteuning. Het biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u het kunt uitproberen zonder dat u zich voor de lange termijn hoeft aan te melden.

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (1)

Snelheid, veiligheid en eenvoud combineren om te makenExpressVPN onze favoriete VPN-service. Tijdens onze tests waren we onder de indruk van de snelle verbindingstijden en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot meer dan 3.000 diensten op 160 locaties in 94 landen. Een geld-terug-garantie van 30 dagen is een andere bonus.

Het gebruik van een VPN is ongelooflijk eenvoudig.

1. Installeer de VPN van uw keuze. Zoals we al zeiden,ExpressVPNis onze favoriet.

2. Kies de locatie waarmee u verbinding wilt maken in de VPN-app.Als u zich bijvoorbeeld in het VK bevindt en een Amerikaanse service wilt bekijken, selecteert u VS in de lijst.

3. Leun achterover en geniet van de actie.Ga naar Sling of een andere dienst en bekijk de wedstrijd.

Real Madrid vs Manchester United livestreams per land

Hoe de livestream van Real Madrid vs Manchester United in de VS te bekijken

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (2)

Voetbalfans in de VS kunnen de livestream Real Madrid vs Manchester United bekijkenESPN plus via de ESPN-app op verschillende apparaten. Hoewel een ESPN Plus-abonnement u geen toegang geeft tot reguliere ESPN-inhoud, geeft het u toegang tot duizenden live-evenementen, originele shows en series die nergens anders te vinden zijn (zelfs niet op de standaard ESPN-service). ESPN+ is beschikbaar voor $ 9,99 per maand of $ 99 per jaar.

Nog beter ESPN Plus is beschikbaar in een bundel met zowel Hulu als Disney Plus voor $ 12,99 per maand met advertenties. Dat levert je alle ESPN Plus-evenementen op, zoals de beste Hulu-showsHet is altijd zonnig in Philadelphiaen de Disney Plus-bibliotheek met klassieke Disney- en Star Wars-inhoud. Je kunt ook $ 19,99 betalen en de advertenties op Hulu en Disney Plus verliezen.

Als je ESPN Plus al gebruikt, maar momenteel niet in de VS bent, kun je de livestream Real Madrid vs Manchester United bekijken met een VPN zoalsExpressVPN.

Hoe de livestream Real Madrid vs Manchester United in Canada te bekijken

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (3)

Canadezen kunnen de livestream Real Madrid vs Manchester United bekijkenDAZN.

Helaas biedt DAZN nieuwe klanten niet langer een gratis proefperiode van 30 dagen, dus je moet $ 24,99 CAD per maand betalen, hoewel je een beetje kunt besparen door jaarlijks te kopen ($ 199 CAD). DAZN, als je niet bekend bent, heeft apps op vrijwel elk streamingplatform dat je maar kunt bedenken.

Canadezen die vastzitten in het buitenland en toch hun goedkope alternatief willen, kunnen een VPN gebruiken zoalsExpressVPNom hun streamingapparaat te laten denken dat het terug is in het grote witte noorden.

Hoe de livestream van Real Madrid vs Manchester United in het VK te bekijken

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (4)

Voetbalfans in het VK kunnen de livestream Real Madrid vs Manchester United bekijken door zich te abonneren opIN TV, waarmee je alle vriendschappelijke wedstrijden van United voor het seizoen kunt bekijken op tv, op ManUtd.com en via deofficiële Man Utd-app, die je kunt downloaden voor Android of iOS. Het kost £ 7,99 per maand, of £ 29,99 voor een heel jaar, en bevat ook exclusieve MUTV Originals, documentaires, geselecteerde live United Women- en Academy-games tijdens het seizoen, en meer.

Momenteel niet thuis in het VK?Je kunt het spel nog steeds volgen door een van de beste VPN-services te gebruiken, zoalsExpressVPN.

Hoe de livestream van Real Madrid vs Manchester United in Australië te bekijken

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (5)

Real Madrid vs Manchester United wordt in Australië niet op tv vertoond, maar fans kunnen de actie vanuit de VS live volgen door zich aan te melden voor deIN TV. Je kunt kijken via ManUtd.com, of de app downloaden voor Android of iOS, en alle pre-season wedstrijden van Man Utd bekijken.

De aftraptijd in Australië is donderdag om 10.30 uur AEST.

Momenteel niet thuis in Australië? Je kunt het spel nog steeds volgen door een van de beste VPN-services te gebruiken, zoalsExpressVPN.

Hoe de livestream van Real Madrid vs Manchester United in Nieuw-Zeeland te bekijken

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (6)

Real Madrid vs Manchester United wordt in Nieuw-Zeeland niet op tv vertoond, maar fans kunnen de actie vanuit Texas live volgen door zich aan te melden voor deIN TV. Je kunt kijken via ManUtd.com, of de app downloaden voor Android of iOS, en alle pre-season wedstrijden van Man Utd bekijken.

De aftraptijd in Nieuw-Zeeland is 12.30 uur. NZST (donderdag).

Momenteel niet thuis in Nieuw-Zeeland? Je kunt het spel nog steeds volgen door een van de beste VPN-services te gebruiken, zoalsExpressVPN.

Voorbeschouwing Real Madrid vs Manchester United

Het eerste seizoen van Manchester United onder Erik ten Haag begon slecht maar eindigde goed. Nederlagen in hun eerste twee wedstrijden tegen Brighton en Brentford zagen er niet goed uit, maar nadat de Nederlander Harry Maguire liet vallen en erin slaagde de verstorende invloed van Cristiano Ronaldo weg te nemen, begon zijn team te klikken. Een Carabao Cup-trofee, FA Cup-finale en Champions League-kwalificatie vertegenwoordigen een succes voor een club die nog ruimte heeft voor verbetering, maar er meer verenigd uitziet dan in jaren. Een 2-0 overwinning op Arsenal in New Jersey op zaterdag was veelbelovend – kunnen ze hier op voortbouwen?

Real Madrid had een teleurstellend seizoen door hun hoge normen, eindigde 10 punten achter kampioen en felle rivalen Barcelona in La Liga, en werd vernederd door Manchester City in de halve finale van de Champions League. Carlo Ancelotti heeft ook enkele spraakmakende vertrekken uit zijn selectie gezien, met Karim Benzema die het geld naar Saoedi-Arabië volgde, Marco Asensio naar PSG kwam en het contract van Eden Hazard afliep. Je zou kunnen zeggen dat ze echter overschaduwd zijn door de komst van Jude Bellingham van Borussia Dortmund, en de 20-jarige wil graag Real Madrid terugbrengen naar de top van het Spaanse voetbal.

Zal Bellingham hier laten zien waartoe hij in staat is en zijn nieuwe ploeg naar de overwinning leiden tegen United? Of kan Erik ten Haag zijn taken naar een hoger niveau tillen? Je zult de livestream van Real Madrid vs Manchester United moeten bekijken om erachter te komen.

Meer uit Tom's Guide

  • Ik zag het openingsweekend van Barbie en Oppenheimer - en één is duidelijk beter
  • YouTube TV versus Sling TV: welk alternatief voor kabel-tv wint?

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (7)

Ontvang de Tom's Guide-nieuwsbrief!

Directe toegang tot het laatste nieuws, de beste recensies, geweldige aanbiedingen en handige tips.

Livestream Real Madrid vs Manchester United: hoe u de oefenwedstrijd voor het seizoen online kunt bekijken (2024)

FAQs

How can I watch Man United vs Real Madrid? ›

Real Madrid vs Manchester United Kick Off Date, Time, Live Streaming. Football fans in the US can catch the thrilling encounter live on ESPN+.

Where can I watch Man City vs Real Madrid in the US? ›

Quarterfinals TV schedule
WEDNESDAY, APRIL 17TIMEHOW TO WATCH
Manchester City vs. Real Madrid3 p.m.Paramount+
Multicast Stream3 p.m.Paramount+
UEFA Champions League Today Post-Match5 p.m.CBS Sports Network, Paramount+
Scoreline5 p.m.CBS Sports Golazo Network
5 more rows
4 days ago

How can I watch Man Utd tonight? ›

  1. Sky Sports.
  2. TNT Sports.
  3. Virgin Media.
  4. Viaplay.
6 days ago

How did Real Madrid beat Man City? ›

Real Madrid Beats Man City 4-3 on Penalties to Advance to the Champions League Semifinals. April 17, 2024, at 4:56 p.m. MANCHESTER, England (AP) — Real Madrid weathered the storm, silenced the crowd and ultimately ended Manchester City's brief hold on the Champions League.

Where can I watch the Real Madrid game? ›

You can watch the FC Barcelona vs. Real Madrid game on TV through ESPN Deportes, or stream El Clásico live online on ESPN+. Get access to ESPN+ for just $10.99 a month and use it to livestream the Barcelona vs. Real Madrid game on your phone, laptop, tablet or TV.

How to watch the Champions League today? ›

You can follow all the coverage on CBS, Paramount+, CBS Sports Golazo Network, and CBS Sports Network.

Where can I watch Man City today? ›

How to watch Manchester City vs Chelsea online - TV channels & live streams
BBC OneWatch here
BBC iPlayerWatch here
1 day ago

What channel is Man City vs Real Madrid on tonight? ›

What TV channel is Man City v Real Madrid on? The game will be shown live on TNT Sports 1 from 7pm. There are multiple ways to get TNT Sports. If you already have BT Broadband, you can add TNT Sports to your existing contract from just £18 per month.

What channel is the Champions League on today? ›

The exclusive broadcasters for Champions League soccer in the United States are CBS (English) and Univision (Spanish). English: CBS streams every match of the 2023/24 UEFA Champions League exclusively on Paramount+.

What is FA Cup? ›

The Football Association Challenge Cup, more commonly known as the FA Cup, is an annual knockout football competition in men's domestic English football.

Where is Greenwood now? ›

Image of Where is Greenwood now?
Getafe Club de Fútbol S.A.D., or known simply as Getafe, is a Spanish professional football club based in Getafe, a city in the Community of Madrid. They compete in La Liga, the top tier of the Spanish football. The team has played its home matches in the 17,393-capacity Estadio Coliseum since 1998.
Wikipedia

What channel is Man U on? ›

How to watch Coventry vs Manchester United online - TV channels & live streams. The semi-final encounter between Coventry City and Manchester United will be available to watch on ITV1, ITVX, STV, and STV Player in the UK.

Who won Real Madrid vs Man City in 2024? ›

Real Madrid advanced to the semifinals of the Champions League after beating Manchester City 4-3 on penalties at Etihad Stadium on Wednesday. Antonio Rüdiger struck the decisive spot kick after the game had finished 1-1 through extra time and 4-4 on aggregate.

Who beat Man City the most? ›

Arsenal have also defeated Manchester City in league competition on 87 occasions, which represents the most Manchester City have lost against any club.

Who knocked out Real Madrid 2011? ›

On 10 December, Real Madrid were defeated at home by Barcelona.

How can I watch Champions League Man United? ›

How many Manchester United matches are live on TNT Sports? You can watch every one of Manchester United's UEFA Champions League matches with TNT Sports. TNT Sports will also show selected Manchester United games from the Red Devils' Premier League campaign throughout the 2023-24 season.

Where can I watch United Champions League? ›

You can watch every UEFA Champions League match - from the group stage to the final - on TNT Sports. This article details how to live stream UEFA Champions League matches on discovery+ in the UK and watch via TNT Sports TV channels on platforms including Sky, BT and Virgin Media. Enjoy all the action on TNT Sports.

Where can I watch Man United vs FC Barcelona streaming? ›

In US, the television channels and live streaming services broadcasting the match will include TUDN.com, TUDN App, UniMás, Univision NOW, VIX+, Paramount+, and TUDN USA.

What website can I watch Barca vs Man United? ›

In the United States (US), the game can be watched live on TUDN (Spanish-language), Paramount+, Vix+, fubo TV and DirecTV Stream.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6481

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.